KB Trepça

Kontakti

Jemi afër jush

Mos hezitoni të na kontaktoni

Ndihemi të privilegjuar që keni vizituar faqën tonë, për çdo kërkes, ndihmë apo bashkëpunim të mundshëm mos hezitoni të na kontaktoni dhe ne do ti përgjigjemi shpejt kërkesës tuaj.

Lokacioni

Palestra Sportive Minatori

Telefoni

+383 49 123 456

Palestra Sportive Minatori