KB Trepça

Samir Zekiqi dhe Burim Zekiqi së bashku ndihmuan Trepçen me 15 pik 5 kercime 3 asistime

Samir Zekiqi dhe Burim Zekiqi së bashku ndihmuan Trepçen me 15 pik 5 kercime 3 asistime

Tags :
Share This :

Eventet

Bëhu pjesë e klubit

Shkolla e basketbollit e hapur për të gjithë ju që keni dëshirë të jeni pjesë e saj