Samir Zekiqi dhe Burim Zekiqi së bashku ndihmuan Trepçen me 15 pik 5 kercime 3 asistime

Samir Zekiqi dhe Burim Zekiqi së bashku ndihmuan Trepçen me 15 pik 5 kercime 3 asistime